Politică

Ponta la Cluj: Am nevoie să fiţi alături de mine în noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi, la un miting electoral organizat de PSD, că are nevoie ca Ardealul şi Clujul să fie alături de el în noiembrie.

“Ardealul, ca şi restul României, poate fi unit cu Europa cu o singură condiţie: să avem noi încredere că facem lucruri bune pentru oameni. Am nevoie doar să fiţi alături de mine şi într-adevăr în noiembrie vom face dreptate până la capăt”, a spus Victor Ponta.

Ponta a mai declarat că este absolut convins că nici el, nici altcineva nu poate să candideze pentru funcţia de preşedinte al României dacă nu are sprijinul Clujului și al Ardealului. “Vreau să vă rog să-i întrebăm pe oameni dacă vor să fie alături de noi în acest proiect important pentru România; sunt foarte multe lucruri de făcut în continuare, nu trebuie să mă oblige cineva să candidez; dimpotrivă, sunt foarte mândru de faptul că mulţi oameni cred că putem să ducem speranţele românilor în proiectele concrete pe care le avem în anii care urmează. Totul depinde de dumneavoastră, de cei care vă ascultă, de cei care au încredere să le transmiteţi mai departe această încredere, să spunem că după 10 ani răi pentru România vor veni 10 ani buni”, a declarat  Victor Ponta.


Participanţii la mitingul organizat de PSD au scandat de mai mute ori “Ponta preşedinte” şi “Rus - prim ministru”.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter