Politică

Băsescu: Victor Ponta nu trebuie să fie preşedintele României

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seara, la Cotroceni, că premierul Victor Ponta nu trebuie să fie preşedintele României, pentru că ţara va intra în regres.

Traian Basescu Traian Basescu

Băsescu i-a cerut şefului Guvernului să se “domolească” cu actuala campanie prezidenţială pe care o desfăşoară. „Domnul Victor Viorel Ponta s-a lansat  în campania prezidențială, acoperind în mod incorect campania pentru europarlamentare. Comportamentul premierului mă obligă să-l anunț public că dacă nu va lăsa să se desfășoare normal campania pentru europarlamentare, îi voi fi un opozant fără reţinere, pentru toate acţiunile pe care le face, pentru a-şi asigura un avans uriaş faţă de ceilalţi candidaţi în campania prezidenţială”, a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a subliniat că Ponta nu poate fi preşedintele României. „Am obligația de a spune că Ponta nu poate fi președintele României. Avem toți în urechi declarațiile premierului făcute prin țară și întrebând dacă cei prezenți îl vor președinte. De aceea îl rog să se domolească cu campania prezidențială și să lase să se desfășoare cea pentru europarlamentare”, a completat șeful statului.


Traian Băsescu a precizat că dacă premierul Ponta ar fi ales șef al statului, atunci România ar fi pe mâna baronilor și a pușcăriabililor.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter