Politică

PDL Cluj-Napoca: “PNL distribuie pe stradă invitaţii la mitingul aerian“

Reprezentanţii PDL Cluj Napoca susţin că PNL Cluj, în lipsa unei strategii coerente de campanie electorală, apelează mai nou la „tot felul de tertipuri pentru a interacționa cu cetățenii și pentru a-i minți în cel mai josnic mod cu putință“.

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii organizaţiei municipale a PDL arată că cea mai recentă „grosolănie a acestor așa-zişi politicieni, incapabili de a-și asuma cu demnitate și responsabilitate eșecurile guvernamentale“, s-a desfășurat astăzi, 6 mai 2014, printr-o amplă acțiune de stradă, unde distinși membri ai PNL Cluj, distribuiau clujenilor invitații la Mitingul Aerian programat pentru data de 10 mai 2014, la Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj Napoca.

„Se pare că modelul patentat de liderii de la București, politica manipulării și a minciunilor, se aplică și în teritoriu. Liderii locali ar trebui să facă distincție între activitățile administrative și cele legate de campania electorală pentru alegerile europarlamentare și să nu profite de aceste momente pentru a acumula puncte electorale.


Considerăm că prin acest comportament liderii PNL Cluj, își bat joc de clujeni, îi sfidează și subestimează. Îi informăm pe această cale pe toţi clujenii, de faptul că intrarea la acest Mitng Aerian este la liberă, neavând nevoie de nici o invitație pe baza căreia să aibă acces la demonstrațiile aeriene“, a declarat preşedintele PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin.   

abonare newsletter