Politică

Bistriţa: PSD a împărțit 2.000 de tichete pentru mici și bere

PSD Bistriţa a împărţit, joi, persoanelor aflate la o petrecere organizată la o bază de agrement din oraş, peste două mii de tichete valorice cu care aceştia au cumpărat mici şi bere, printre participanţi aflându-se şi Doina Pană şi Ioan Mircea Paşcu.

Ioan Mircea Pascu. Foto: www.rasunetul.ro. Ioan Mircea Pascu. Foto: www.rasunetul.ro.

Petrecerea a fost organizată de PSD Bistriţa împreună cu unele sindicate din zona industrială la o bază de agrement aflată în zona industrială a Bistriţei, pe stâlpii din lemn ai foişorului de aici fiind lipite afişe electorale ale candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC.
Zeci de tineri îmbrăcaţi în tricouri roşii, cu şepci de aceeaşi culoare pe care scria cu alb "Votează PSD!" au prăjit mii de mici şi au distribuit doze de bere.
Potrivit organizatorilor, pentru petrecerea de 1 Mai au fost distribuite peste 2.000 de tichete valorice. Fiecare persoană a primit, în schimbul unui tichet, patru mici şi o doză de bere.
Ministrul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană şi europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu, prezenţi la petrecere, au stat de vorbă cu oamenii şi au mâncat şi ei mici. 
Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, declara, marţi, că formaţiunea nu intenţionează să dea oamenilor gratuit mici sau bere, de 1 Mai, însă colegii lui din organizaţia municipală organizează o petrecere „privată” cu sindicaliştii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter