Politică

Băsescu: Dacă Ponta voia să fie sigur că nu îl ascultă nimeni, mai bine se ducea într-o peşteră

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, despre mutarea biroului premierului la sediul MApN, că, dacă acesta voia să fie sigur că nu îl ascultă nimeni, mai bine se ducea într-o peşteră.

"Dacă tot voia să fie sigur că nu îl ascultă nimeni, mai bine se ducea într-o peşteră, uite, la Scărişoara, la Dâmbovicioara. Stătea în peşteră şi acolo nu îl asculta nimeni", a spus Băsescu la Adevărul Live.

El a adăugat că motivul invocat de premier pentru mutare "a fost o mare minciună", pentru că "nu a fost ascultat biroul primului-ministru".


"Era ascultat infractorul Duicu, care a vorbit din biroul primului-ministru. Asta este cu totul altceva", a comentat şeful statului.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşăa, a declarat, miercuri, întrebat ce birou a primit premierul în MApN, că aceasta "e o discuţie care a făcut deliciul presei" şi a arătat că Victor Ponta are un birou la minister, "şi atunci când are nevoie de el o să-l folosească".


Premierul Victor Ponta declara, în 15 aprilie, că în această săptămână îşi va muta biroul la sediul MApN, unde va avea întâlnirile şi activităţile oficiale, aparatul de lucru rămânând la Guvern, motivul gestului său ţinând de evitarea "înscenărilor lui Băsescu şi ale presei".

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter