Politică

Boc are experiența necesară pentru a candida din partea dreptei la prezidențiale

Emil Boc are experiența necesară pentru a fi candidatul dreptei la alegerile prezidențiale, a declarat, marți seară, președintele Traian Băsescu.

”După europarlamentare, trebuie să stabilească că doar un partid dă președintele. (...) Cel mai pregătit să fie președinte este, în mod categoric, Emil Boc. Nu știu dacă va vrea, însă experiența pe care a căpătat-o, tipul de responsabilitate pe care a manifestat-o, capacitatea de a sacrifica voturi pentru binele țării, nu că ar fi un om perfect, dar a trecut prin multe cu România. (...) A acumulat o experiență pe care nu mulți premieri o acumulează", a spus președintele României, la Digi24.

Vorbind despre PMP, Băsescu a spus că este un partid ”născut prematur”, dar că își dorește să treacă pragul și să obțină doi-trei europarlamentari.


"Prezența cred că va fi în jur de 30-35% (la europarlamentare — n.r.). Va fi o prezență slabă. Sigur că îmi doresc foarte mult ca PMP să treacă pragul și să obțină doi-trei europarlamentari și pe urmă, poate, după europarlamentare”, a spus Traian Băsescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter