Politică

Traian Băsescu: Ponta s-a ascuns în buncărul de la MApN. A cedat nervos și se apără cu armata de baronii PSD

Președintele Traian Băsescu a comentat mutarea biroului premierului Ponta la sediul Ministerului Apărării Naționale, precizând că acesta a cedat nervos și apelează la armată pentru a scăpa de furia baronilor PSD.

”Cred că a cedat nervos Victor Viorel ponta. Este unic în Europa, ca atitudine și ca soluție. Nu am auzit de 25 de ani de la revoluție și cu atât mai puțin în ultimii 10 ani ca vreun premier din cadrul Uniunii Europene să se fi retras în buncărul de la MApN. Victor Viorel are o problemă de nervi. A cedat nervos și i se pare că numai armata îl mai poate apăra de furia baronilor”, a comentat șeful statului.

Băsescu crede că acest gest al premierului arată că și-a pierdut controlul.

”Nu mai deosebește instituțiile și arată că este laș. La palatul Victoria, baronii nu pot fi opriți. Ei vin și fac cum făcea Mircea Badea, când spunea că-l dă cu capul de toți pereții. Credeți că în fața baronilor este la fel ca în fața microfoanelor? Nu poate avea obrănicia pe care o înfățișează în fața jurnaliștilor. S-a refugiat astfel într-o unitate militară pentru că baronii nu au acces acolo”, a completat acesta.

Premierul Ponta a declarat, luni, că nu s-a întâlnit cu şeful CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, şi nici nu a discutat cu acesta despre schimbări în poliţie, adăugând că, pentru a evita alte înscenări, şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării, unde orice intrare este înregistrată ca într-o unitate militară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter