Politică

Ponta, pe Facebook: Urări şi celor cu numele "Crin", chiar dacă nu se înţelege uşurinţa trecerii de la alb la negru

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorii Floriilor, urând sănătate, linişte şi fericire celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică, precizând că se referă şi la cei cu numele de Crin "chiar dacă tuturor ne este imposibil să înţelegem uşurinţa" trecerii de la alb la negru.

"Tuturor celor care azi, de Florii, îşi serbează numele - le urez sănătate, linişte şi fericire! Deşi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat în ultimul timp tot felul de "prieteni"), cred că este un nume foarte frumos şi le mulţumesc celor care mi-au transmis felicitări. Şi o să mă sărbătoresc cu plăcere alături de "florile" din poză! (soţia şi fetiţa sa-n.r.) Şi celor cu numele de "Crin" le urez sincer toate cele bune! (Chiar dacă tuturor ne este imposibil să înţelegem uşurinţa cu care, rapid şi neaşteptat, îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de locul şi contextul în care se află. Aşa o fi soiul lor!)", este mesajul lui Ponta postat pe Facebook.

Aproape 1,5 milioane de români, dintre care peste 850.000 de femei, îşi serbează onomastica de Florii, dintre aceştia cei mai mulţi având numele Florin, Viorel, Viorica şi Florentina, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Afacerilor Interne.

abonare newsletter