Politică

S-a săturat Emil Boc de PDL? Într-un mesaj video, el susţine PMP

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc îi susţine, într-un mesaj video, pe membrii Partidului Mişcarea Populară (PMP). Îşi salută colegii de partid, dar le transmite mesaje de susţinere celor din PMP.

Emil Boc nu a participat la mitingul organizat recent de PDL, la Cluj-Napoca şi le-a transmis doar salutări colegilor prin intermediul unui mesaj video prin care îi susţine de fapt pe cei din PMP. În timp ce democrat liberalii protestau la Cluj-Napoca, fostul lor şef s-a deplasat la Bucureşti pentru o dezbatere a PMP.

Deşi, fostul premier este membru PDL, în urmă cu aproximativ o lună s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.


În filmuleţul postat pe internet, Emil Boc îşi arată susţinerea pentru PMP.

"Bună ziua tuturor. Vă salut de la Cluj-Napoca. Vă salut pe toţi cei care participaţi la mitingul împotriva Guvernului Ponta. Îi salut, de asemenea, pe membrii şi simpatizanţii Fundaţiei Mişcarea Populară, fundaţie parteneră a preşedintelui României, Traian Băsescu. Chiar dacă nu sunt astăzi alături de voi, vă susţin împotriva demersului civic împotriva Guvernului Ponta. Vreau să le mulţumesc acelora care nu s-au dezis de Guvernul pe care l-am avut în perioada 2009-2012 şi de măsurile pe care le-am luat pentru stabilizarea economică a României împreuna cu preşedintele României", spune Emil Boc în prima parte a mesajului.


Întregul mesaj poate fi vizionat integral AICI.

abonare newsletter