Politică

Predoiu a atacat, de la Cluj, “corupţia, incompetenţa şi abuzurile din politica actuală”

La mitingul de la Cluj candidatul PDL la prezidenţiale Cătălin Predoiu a declarat că programul său propune un alt fel de politică, având drept ţintă lupta împotriva corupţiei, incompetenţei şi abuzurilor din politica actuală.

"Avem în faţă o nouă bătălie. În faţa noastră, avem PSD-ul, aliaţii săi, Victor Ponta – corupt, abuziv, incompetent! Avem apoi aventurierul Antonescu – corupt, abuziv, incompetent. ... Si mai sunt şi alţii...  Sunt toţi la fel, deşi culorile lor sunt diferite! Cum îi putem învinge? Propunând românilor ceva diferit. Propunând românilor o politică a creşterii economice, un politician competent şi patriot, un partid instituţionalizat, integru şi curajos.

Vrem creştere economică şi bunăstare pentru români. Politica de austeritate aduce stangnare economică şi inegalităţi sociale. Chiar FMI a constatat că austeritatea dezavantajează pe cei cu venituri modeste. Vrem taxe mai puţine, TVA drastic diminuat, investiţii directe şi fonduri europene, locuri de muncă şi parteneriate cu antreprenorii români şi sindicatele", a declarat Predoiu.


Predoiu a mai spus că această schimbare este posibilă doar prin câştigarea de către PDL a alegerilor din 2014 si apoi pe cele din 2016. 

abonare newsletter