Politică

Papahagi: „La europarlamentare ar trebui să candideze oameni care au muncit pentru proiectul PMP“

Fostul vicepreşedinte al Partidului Mişcarea Populară, clujeanul Adrian Papahagi, consideră că PMP ar trebui să arunce în lupta pentru europarlamentare oameni care au muncit de la început pentru acest proiect.

Adrian Papahagi Adrian Papahagi

„Nu vreau să comentez o eventuală candidatură a Elenei Băsescu la europarlamentare, nu mai fac parte din acest partid, m-am autosuspendat din funcţii şi sunt doar în fundaţie. Oricum, ştiu că lista va fi definitivată la sfârşitul săptămânii. Dar consider că aceasta trebuie să conţină oameni care s-au implicat în proiectul PMP de la început: Baconschi, Preda, Funeriu, oameni cu doctorate, care au muncit mult pentru Partidul Mişcarea Populară“, a declarat Papahagi pentru Monitorul de Cluj.

Vă reamintim, Elena Băsescu (EBA), fiica preşedintelui Traian Băsescu, şi-a adjudecat deja locul doi pe listele Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru viitoarele alegeri, au declarat, pentru PaginadePolitica.ro, surse apropiate negocierilor.


Decizia desemnării Elenei Băsescu pe locul 2 pare să fi stârnit dispute dure între protagonişti. Nemulţumitul principal ar fi fost, din câte se pare, Daniel Funeriu, care s-ar teme că locul 3 nu-i garantează accesul în viitorul Parlament European. Propulsarea Elenei Băsescu în capul listei l-ar fi deranjat şi pe Adrian Papahagi, membru fondator al PMP, care din acest motiv ar fi decis recent să părăsească partidul. Papahagi a anunţat însă că rămâne un susţinător al preşedintelui Traian Băsescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter