monitorulcj.ro Menu
Politică

Oros, despre acuzaţia de incompatibilitate: Am fost asociat la un biet cabinet veterinar

Deputatul PNL Cluj Adrian Oros spune că aşteaptă raportul ANI privind incompatibilitatea sa, pentru a decide cum va acţiona şi că "ANI şi-a făcut treaba" întrucât a descoperit că el a fost, timp de trei luni, deputat şi asociat şi administrator "la un biet cabinet veterinar pentru câini şi pisici".

Deputatul liberal Adrian Oros a declarat, miercuri, că rămâne ca ANI să demonstreze dacă el şi-a folosit funcţia de deputat pentru firma care administra cabinetul veterinar.

"Aştept raportul ANI referitor la acuzaţiile de incompatibilitate la adresa mea şi apoi voi decide cum voi acţiona. ANI şi-a făcut treaba, a descoperit că timp de trei luni eram şi deputat şi asociat şi administrator la un cabinet veterinar pentru câini şi pisici în comuna Baciu. Rămâne să se demonstreze, şi aşa ar fi firesc, ce am putut eu să fac din postura de deputat pentru activitatea unui cabinet, să se vadă dacă mi-am folosit funcţia pentru această firmă", a spus Oros, citat de Mediafax.


El a susţinut că a fost asociat din 2011, împreună cu alţi doi colegi medici veterinari, în cabinetul veterinar respectiv, din care a plecat în aprilie 2013, pentru că nu a avut timp să se ocupe de activitatea acestuia.

"Era un biet cabinet veterinar, dacă asta e o problemă de incompatibilitate…", a spus deputatul liberal.


Vă reamintim, potrivit ANI, Adrian Oros s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 - 8 aprilie 2013, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de deputat şi calităţile de asociat şi administrator la SC Vet Aga Pet SRL.