Politică

PROMISIUNILE lui Ponta pentru Tăriceanu: Ministerul Finanţelor şi funcţia de VICEPREMIER

Premierul Victor Ponta i-ar fi promis lui Călin Popescu Tăriceanu Ministerul Finanţelor şi funcţia de vicepremier, conform unor surse.

Călin Popescu Tăriceanu Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că a fost sunat în cursul zilei de către Călin Popescu Tăriceanu din biroul lui Victor Ponta, el susţinând că "o asemenea situaţie de jenă" nu a parcurs de 24 de ani de când face politică.

Întrebat care a fost discuţia sa cu Tăriceanu din cursul zilei de marţi, în primă instanţă, liderul PNL refuzând să dea detalii, însă după ce i s-a precizat că fostul premier a făcut declaraţii pe acest subiect, a răspuns: "M-a sunat din biroul domnului Ponta, spunându-mi că este în biroul domnului Ponta. Eu sunt un om mai timid structural...totuşi, după 20 şi ceva de ani de lupte şi de aventuri existenţiale în câmp politic, m-am mai obişnuit cu situaţii speciale. Asta a fost una atât de stingheritoare încât l-am rugat pe domnul Tăriceanu să mă scoată din ea. I-am spus că, dacă am ceva de discutat cu domnul Ponta sau domnul Ponta cu mine, o putem face direct. Dacă domnia sa are ceva de discutat cu mine sau eu cu domnia sa, îl rog să-mi dea întâlnire oricând şi oriunde, dar nu din biroul domnului Ponta, pentru că o asemenea situaţie de jenă nu am parcurs de 24 de ani de când fac politică", a spus Antonescu, conform Realitatea.net.


Călin Popescu Tăriceanu a confirmat, miercuri, pentru Mediafax, faptul că şi-a prezentat demisia din PNL, menţionând că în cursul dimineţii i-a telefonat preşedintelui PNL, Crin Antonescu, "să accepte reluarea discuţiilor cu premierul, în sensul continuării USL", răspunsul acestuia fiind negativ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter