Politică

Boc despre o alianță cu PNL: Opoziția nu este spălătoria Nufărul pentru Crin Antonescu

Fostul premier Emil Boc a declarat că în acest moment nu vede posibilă o alianță între PDL și PNL și a subliniat că s-a încheiat epoca în care cei de la USL doar au băut și au mâncat.

Emil Boc a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, că în acest moment nu vede posibilă o alianță cu PNL. “În acest moment nu văd o alianță cu PNL, opoziția nu este spălătoria Nufărul pentru Crin Antonescu. Antonescu nu este calul alb și nici îngerul care trebuie să facă reforma României”, a spus fostul premier. Boc a adăugat că în acest moment “PNL nu poate emite pretenții că este fata care vine mireasă și vine să ducă stindardul Opoziției. Antonescu este la fel de părtaș ca și Victor Ponta pentru ceea ce  afăcut USL pe parcursul celor doi ani”.

Fostul prim-ministru a spus că pe parcursul celor doi ani de guvernare, USL nu au făcut altceva decât să profite de pe urma măsurilor dure luate de guvernul PDL în anul 2010. “Cei din USL au băut, au mâncat, au stat la televior, au înjurat, iar acum se ceartă cine să plătească nota de plată. Au ratat doi ani de mdeornizare a României. V-aș invita să faceți o comparație obiectivă între ceeea ce a făcut guvernarea pe care am reprezentat-o doi ani și ce a făcut guvernarea USL doi ani Am făcut 11 reforme, ne-am asumat cele mai nepopulare măsuri în timp ce USL doar a beneficiat de pe urma suferinței oamenilor din 2010 îmcoace. Nu au făcut altceva decât să beneficieze de pe urma măsurilor pe care le-am luat noi, s-au certat cu Băsescu pe toate fronturile”, a comentat Emil Boc.


Potrivit fostului premier, în doi ani de reformă, guvernul PDL a promovat 11 reforme printre care: legea pensiilor, legea educației, cele patru coduri juridice, legea aparatului bugetar, în timp ce USL are reforma sănătății nefăcută, reforma constituției pierdută. “Ei au pornit de la reforma bunului simț și au sfârșit prin a fi cel mai nesimțit guvern din istorie”, a punctat Boc.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter