monitorulcj.ro Menu
Politică

Uioreanu: Nu se impune plecarea lui Antonescu, cerem doar respectarea acordului USL

Preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, susţine că nu se impune plecarea lui Crin Antonescu din fruntea PNL şi că nu vede unde a greşit acesta, el adăugând că liberalii cer doar respectarea acordului USL.

Liderul interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean , a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, că nu se impune plecarea lui Crin Antonescu din fruntea PNL, deoarece nu crede că acesta a greşit.

Totodată, Uioreanu nu consideră necesară convocarea Congresului partidului, pentru că un astfel de for nu se convoacă "oricum şi oricând".


"Biroul Politic Naţional al PNL va discuta, marţi, situaţia din USL. Eu nu cred că se impune plecarea lui Crin Antonescu din fruntea PNL, nu văd motive pentru acest lucru şi nu văd unde a greşit. De asemenea, nu consider necesară convocarea unui Congres al PNL, pentru că un astfel de for nu se convoacă oricând şi oricum, de dimineaţa până seara. Noi cerem doar respectarea acordului USL, nimic mai mult”, a spus Uioreanu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că îşi va pune funcţia "pe masa" conducerii partidului, marţi, când are loc şedinţa BPN al partidului, el arătând că totdeauna, simbolic, mandatul său a fost "pe masă".