Politică

Boc despre Băsescu: Nu te dezici de un partener după ce ai trecut printr-o bătălie

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc a declarat că va continua parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu, dar că nu are nicio întâlnire programată în viitorul apropiat.

Traian Basescu Traian Basescu

Emil Boc a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că oricând o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu este binevenită. El a răspuns astfel întrebărilor jurnaliştilor legate de Partidul Mişcarea Populară şi o posibilă plecare a sa în nou înfiinţatul partid despre care se spune că este partidul lui Traian Băsescu. “Nu am programată nicio întâlnire cu Traian Băsescu, dar este binevenită oricând o întâlnire. Nu am nicio reţinere să mă întâlnesc cu preşedintele României dacă va apărea oportunitatea”, a spus Emil Boc.

Fostul lider al PDL a adăugat că nu se va dezice de Traian Băsescu în condiţiile în care au fost parteneri în cele mai grele momente ale ţării. “Băsescu este preşedintele României aşa cum sunt şi eu primarul municipiului Cluj-Napoca. Aceasta nu înseamnă că nu putem avea o comunicare sau ne interzice cineva să ne întâlnim. Am fost parteneri în cele mai grele momente ale crizei economice şi nu te dezici de un partener după ce ai trecut printr-o bătălie”, a conchis Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter