Politică

Primirea lui Gurzău în PMP, incertă

Reprezentanţii PMP vor analiza, la nivelul Biroului Judeţean, primirea deputatului Adrian Gurzău în partid, după ce săptămâna trecută acesta a demisionat din PDL.

 Primirea lui Gurzău în PMP, incertă Primirea lui Gurzău în PMP, incertă

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, la nivel naţional, Adrian Papahagi, a declarat că primirea lui Adrian Gurzău în partid va fi analizată. De altfel, popularii l-au „taxat“ pe Gurzău încă din luna decembrie a anului trecut, după „marţea neagră“, când acesta a votat pentru superimunitate „din greşeală“, cot la cot cu USL.

Reprezentanţii Mişcării Populare susţin acum că îi vor cere din nou explicaţii pentru gafa sa, cum de altfel au cerut explicaţii şi atunci. „ Încă nu s-a înscris oficial, dar atunci când o va face îi vom cere din nou să îşi explice gestul. Se va vota în Biroul Judeţean primirea lui, cum se procedează de obicei. Orice adeziune este analizată, votată“, a declarat vicepreşedintele PMP, la nivel naţional, Adrian Papahagi.
În luna decembrie a anului trecut, în marţea neagră din Parlament“, toți deputații clujeni – atât cei de la putere cât și cei din opoziție - și-au votat „super-imunitatea“.


Adrian Papahagi i-a cerut atunci explicaţii lui Gurzău şi a subliniat că prin acest gest, „deputații și-au votat o superimunitate, care să-i ajute să practice sportul preferat – traficul de influență”.
Vă reamintim, vineri, deputatul Adrian Gurzău şi-a explicat gestul de a părăsi PDL şi a se înscrie În PMP prin faptul că îşi doreşte „o opoziţie reală la USL" şi pentru „a dezvolta toate proiectele preşedintelui Traian Băsescu".
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter