Politică

Elena Udrea: PMP vine alături de preşedinte, pentru a se lupta cu puterea USL

Deputatul Elena Udrea, proaspăt înscrisă în Partidul Mişcarea Populară, a declarat, sâmbătă, la Sighişoara, că această formaţiune vine, din acest moment, alături de preşedintele Traian Băsescu, pentru a se lupta cu puterea USL.

"Singurul care s-a constituit, în ultimul timp, într-o piedică în calea USL, în România, a fost Traian Băsescu. Partidul Mişcarea Populară, din acest moment, vine alături de preşedinte, pentru a se lupta cu puterea USL, pentru a demasca toată incompetenţa şi corupţia actualei puteri", a declarat Elena Udrea, potrivit mediafax.ro

Ea a mai arătat că PMP nu va fi o opoziţie care să vorbeacă cu o voce joasă. "Nu vom vorbi în şoaptă şi USL ştie că Partidul Mişcarea Populară nu are nevoie de niciun fel de privilegiu al puterii şi nu va putea fi cumpărată", a mai declarat Udrea.


Potrivit deputatului, PMP va da glas nemulţumirilor românilor, care astăzi încă se mai spun în şoaptă. "Vom fi cei care vom striga în numele celor care suferă din cauza modului în care guverne uselează", a spus Udrea, corectându-se imediat: "USL guvernează". Cei prezenţi eu izbucnit în râs, iar Adrian Papahagi a intervenit: "Tot acelaşi lucru e, că e la fel de prost".

"Vom fi cei care vom purta nemulţumirea celor care stau înzăpeziţi, în timp ce premierul României joacă baschet", a mai spus Udrea, acuzând şi clientela politică a USL şi "politrucii pe care Guvernul USL i-a adus în fruntea instituţiilor statului".


"Am avut un exemplu de incompetenţă maximă atunci când în urma unui accident aviatic, instituţiile statului, conduse de domnul Victor Ponta şi miniştrii pe care îi coordonează, nu au fost n stare să salveze vieţile a doi oameni", a mai afirmat Udrea.

abonare newsletter