Politică

Elena Udrea s-a înscris în PMP. Tomac: ”Este unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre”

Deputatul Elena Udrea a demisionat, joi, din PDL pentru a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară (PMP). Intrarea fostului deputat PDL în PMP a fost anunţată oficial, în aceeași zi, de preşedintele PMP, Eugen Tomac, el spunând că aceasta este "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".

"La o zi după ce ne-am înregistrat oficial, după un parcurs destul de lung, forţele de dreapta dau un semnal destul de clar că proiectul politic care poartă aceste stindard, promovat de preşedintele Traian Băsescu, prinde rădăcini", a spus Tomac la începutul conferinţei de presă susţinute împreună cu Elena Udrea.

Eugen Tomac a mai spus că este bucuros să anunţe că "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre" se alătură PMP.


"Elena Udrea devine începând de astăzi membru al PMP", a adăugat Tomac.

Surse politice au declarat anterior agenţiei Mediafax că Elena Udrea, care a înştiinţat joi conducerea PDL că demisionează din partid, va merge la Partidul Mişcarea Populară.


Surse democrat-liberale declaraseră că Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, că a demisionat din partid.

Ultimele Stiri
abonare newsletter