Politică

Tomac, întrebat dacă Udrea ar putea fi printre politicienii care să se alăture PMP: "De ce nu?"

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă Elena Udrea s-ar putea afla printre politicienii cu experienţă care s-ar alătura acestui partid, el răspunzând: "De ce nu?".

Eugen Tomac a precizat că PMP aşteaptă să aibă alături şi alţi oameni politici cu experienţă şi a precizat că sunt bineveniţi toţi cei care corespund criteriilor partidului, adică cei care nu au probleme cu justiţia şi sunt preocupaţi de viitorul României, informază Mediafax.

"Am spus că aşteptăm să ni se alăture şi alţi oameni politici cu experienţă, pentru că un partid este format şi din oameni politici cu experienţă şi din oameni care poate nu au mai făcut politică până acum, dar doresc să se implice şi sunt bineveniţi toţi cei care răspund criteriilor pe care le avem, să nu aibă probleme cu justiţia, să fie oameni corecţi, oneşti în această ţară şi preocupaţi în mod real de viitorul României", a precizat Eugen Tomac.


Președintle PMP a mai fost întrebat și dacă printre aceşti oameni politici cu experienţă care să se alăture partidului ar putea fi şi Elena Udrea.

"De ce nu?", a răspuns Tomac.


El a adăugat însă că nu a vorbit până acum despre acest lucru.

abonare newsletter