Politică

Tişe cere demisia premierului Ponta, pentru incompetenţa de care a dat dovadă în cazul avionului prăbuşit în Apuseni

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe cere demisia primului-ministru Victor Ponta pentu felul în care a gestionat situaţa accidentului aviatic din Apuseni. În opinia acestuia premierului îi aparţine „responsibilitatea politică”.

Mai exact, democrat-liberalul clujean atrage atenţia că Ponta a anunţat public, luni seara, la televizor: „I-am găsit şi sunt toţi bine”, în timp ce doi dintre membrii echipajului erau deja morţi.

„Fie e incompetent, fie e vorba de un dezinteres total. Ponta a umilit un popor întreg transmiţând o informaţie prin SMS şi dezînformând, în acelaşi timp, familiile victimelor. Responsabilitatea poltică nu este a ROMATSA sau STS ci a prim-ministrului Ponta, de aceea PDL cere demisia acestuia”, a declarat senatorul PDL Alin Tişe.


Vă reamintim, democrat liberalii, ca de altfel toată ţara au cerut, în repetate rânduri demisia sau demiterea lui Radu Stroe din funcţia de ministru de Interne, pentru felul în care acesta a gestionat situaţia accidentului din Apuseni.

De asemenea, aceştia au solicitat şi o comisie parlamentară de anchetă care să investigheze modul în care instituțiile statului, M.A.I. și instituțiile subordonate au intervenit în situația de urgență cauzată de accidentul aviatic din Munții Apuseni.   

abonare newsletter