Politică

Victor Ponta a luat masa la Jina și s-a pozat cu ciobanul Ghiță: Sigur nu se supără Crin

Premierul Victor Ponta a anunțat pe pagina sa de Facebook că a luat masa, duminică, la Jina, în județul Sibiu, cu ciobanul Ghiță, un cunoscut personaj din reclamele la o firmă de telefonie mobilă.

"Azi, în baza inițiativei lui Andrei — (fiul premierului n.r.) — (prieten pe Facebook cu Ghiță Ciobanul), am luat o masă tradițională savuroasă , la Jina, cu primarul, familia sa și cu acel Ghiță pe care îl iubesc toți românii! Mulțumim pt ospitalitate!", scrie primul-ministru pe Facebook, unde postează și trei fotografii cu celebrul cioban Ghiță.

Primul-ministru dă asigurări că în poză e chiar Ghiță Ciobanul, făcând aluzie un incident de zilele trecute.


"P.S. — chiar e Ghiță în poză, nu e greșeala a Echipei mele! Și dacă iau masa cu 'acest' Ghiță sigur nu se supără Crin!", scrie Ponta.

Echipa de comunicare a primului-ministru a postat, vineri, pe pagina de Facebook a acestuia o fotografie în care șeful Guvernului apărea alături de Regele Mihai. Fotografia însoțea un text în care se anunța că premierul a luat masa palatul de la Săvârșin în cea de-a treia zi de Crăciun.


Ulterior, primul ministru a precizat că fotografia cu Regele nu s-a realizat cu ocazia mesei de la Săvârșin, ci de ziua fostului suveran. "Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu această ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greșeală de echipa online", a scris Victor Ponta.

Cât privește referirea la faptul că liderul PNL Crin Antonescu nu ar trebui să se supere dacă ia masa cu "acest Ghiță", trebuie amintit că șeful PNL a criticat în mai multe rânduri relația de prietenie dintre Victor Ponta și deputatul PSD Sebastian Ghiță. Antonescu a spus la un moment dat că deputatul PSD face "presiuni evidente" asupra premierului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter