Politică

Boc: “pe USL îi mai ţine unit ciolanul”

Fostul prim-ministru Emil Boc a afirmat miercuri că actuala Uniune Social Liberală mai există doar datorită ciolanului şi intereselor.

“După un an vedem adevărata faţă a guvernării USL când aceşti oameni sunt împreună doar de conjunctură pentru a împărţi ciolanul şi puterea, iar acest lucru este mai actual ca oricând. Amintiţi-vă că am avut patru partide în actul de guvernare - PDL, UDMR, minorităţile naţionale şi UNPR -, dar niciodată nu am avut asemenea gesturi, acuzaţii precum le au cei din USL demonstrând că pe ei nu-i uneşte interesul românilor aşa cum au declarat ci interesul de putere, interesul de ciolan care încă îi mai ţine uniţi. Nu ştiu pentru câtă vreme, dar probabil că nu foarte multă”, a comentat Boc.

Întrebat de jurnalişti dacă se mai poate vorbi de USL, fostul premier a precizat că se mai poate vorbi de USL “pentru că atâta vreme cât mai este în vigoare USL, îi mai ţine ciolanul. Este vorba aceea că nu pleacă câinele uşor de la măcelărie. Cam aşa este în guvernul de astăzi”.

abonare newsletter