Politică

Emil Boc: Actualul USL este mai nociv de zece ori decât cel din vremea lui Adrian Năstase

Fostul premier Emil Boc a acuzat USL că este acum ”mai toxic şi mai nociv” decât PSD-ul din vremea lui Adrian Năstase din 2004.

Emil Boc participă, miercuri seara, la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Cluj-Napoca, desfăşurată la Casa de Cultură a Studenţilor, pentru alegerea noii conduceri.

„Trăim o perioadă tulbure. Sunt conșternat de ceea ce văd. USL-ul de astăzi este de zece ori mai nociv, mai toxic şi mai periculos decât PSD-ul din 2004, de pe vremea lui Adrian Năstase, sub toate aspectele. Doamne fereşte ca, după 2014, preşedinţia României să încapă pe mâinile USL. Ar fi un risc uriaş pentru România să încapă pe mâna PSD-ului. Pentru USL, astăzi, nu există un alt element mai important decât banul şi puterea politică, puţin îi interesează ce se întâmplă cu ţara şi cu oamenii, de soarta de zi cu zi a românilor, puţin îi interesează ce se întâmplă cu şomajul sau locurile de muncă. Uitaţi-vă la câtă aroganţă şi dispreţ au în comunicare, în limbajul unor lideri politici care se deteriorează. Acest USL are în fiecare zi nucleul şi sâmburele dictaturii totalitarismului, se cred de neînlocuit deja, acesta este sentimentul meu. Au sentimentul că sunt veşnici, aşa se comportă în momentul de faţă”, a declarat Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter