monitorulcj.ro Menu
Politică

CUM vorbește Blaga despre Ungureanu, Preda, Tomac & Co: "NIȘTE SCAME. Nu sunt nici măcar franjuri"

Fuziunea Dreptei pare a fi compromisă. Invitat de președintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, să participe la discuții despre crearea unui bloc de dreapta, președintele PDL a avut, ieri seara, numai cuvinte dulci despre potențialii săi aliați, potrivit evz.ro.

Blaga s-a plâns că PDL este atacat zilnic de partide care spun că vor unificarea Dreptei. "Nu poţi să scuipi în farfuria în care ai mâncat. Pot să înţeleg disperarea unora şi altora, dar dacă mergem singuri în alegeri asta nu înseamnă aroganţă, nu ne-aţi auzit atacând pe nimeni chiar dacă în fiecare zi suntem atacaţi. Culmea, de cei care spun să ne unificăm, de nişte scame plecate de la noi, nici măcar nu sunt franjuri", a precizat preşedintele PDL, conform România TV.

"N-am avut numai adversari în faţă, am avut adversari şi în spate, unii ne-au cântat prohodul, alţii sperau să ne desfiinţăm, dar nu numai că nu s-au întâmplat lucrurile acestea, dimpotrivă, partidul este pe un trend pozitiv, în octombrie a atins un nivel psihologic de 20% şi în ciuda unora care se consideră încă membri de partid şi a altora care ne-au părăsit, partidul a reuşit şi va demonstra la europarlamentare că este cea mai puternică forţă de dreapta din România", a mai spus Blaga.