monitorulcj.ro Menu
Politică

Vasile Blaga: USL e cea mai TOXICĂ alianţă. E măcinată de lupte pentru supremaţie şi pentru bani

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că USL este "cea mai toxică" alianţă politică de după 1990, fiind măcinată de lupte interne pentru supremaţie şi pentru bani, şi a susţinut că "minciunile" cu care USL a câştigat alegerile "i se întorc în cap".

Vasile Blaga a spus, la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, că "cea mai toxică" alianţă politică de după anul 1990 este USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 "Este măcinată de lupte interne pentru supremaţie. Nu se ştie cine e şeful, cine e mai tare, Ponta, Antonescu. Sunt măcinaţi în lupte interne pentru bani. Au peste 75 la sută în Parlament, stăpânesc, ca satrapii, cele mai importante administraţii publice româneşti, dar din nefericire, minciunile din campania electorală li se întorc în cap. Că discutăm de nivelul de trai, că discutăm de locuri de muncă, de Roşia Montană, de gaze de şist, toate li se întorc în cap", a spus preşedintele PDL.


 Blaga a mai spus că USL promitea un milion de locuri de muncă şi că acum, aceştia nu sunt în stare să le păstreze pe cele lăsate de guvernarea PDL, întrucât faţă de anul trecut şomajul a crescut, fiind pierdute peste 77.000 de locuri de muncă.