Politică

Andreea Paul (PDL): Guvernul are agățate de picioare opt "ghiulele"

România se confruntă în prezent cu două realități: lipsa locurilor de muncă și sărăcia, a declarat sâmbătă, la Reșita, prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul, care susține că Guvernul are agățate de picioare opt "ghiulele".

Potrivit acesteia, este vorba despre evaziunea fiscală, creditele scumpe, corupție și populism, instabilitatea legislativă, "haosul" fiscal, "eșecul" în absorbția banilor europeni, lipsa unei strategii de dezvoltare economică.

Andreea Paul a acuzat faptul că actualul Guvern a adoptat 179 de ordonanțe de urgență, fără să se țină cont de consecințe. În opinia sa, Executivul USL a bătut "recordul negativ" privind modificările fiscalității.


În acest fel, consideră liderul democrat-liberal, Guvernul USL taie, din buzunarele românilor, opt miliarde lei.

Paul susține că dacă jumătate din evaziunea din România, cea cuantificabilă, ar fi combătută s-ar încasa la buget nouă miliarde lei. "Prin urmare, mesajul pe care PDL îl transmite USL este: luptați cu evaziunea fiscală, pentru că acolo este sursa de sprijin pentru Guvernul României", a adăugat prim-vicepreședintele PDL, citată de Agerpres.


Andreea Paul a spus că absorbția banilor europeni nu s-a îmbunătățit deloc în ultimii ani, ci a stagnat. "Banii care intră acum pe rambursări sunt în urma contractelor semnate și derulate sub guvernarea PDL", a afirmat prim-vicepreședintele PDL.

Etichete: pdl andreea paul
Ultimele Stiri
abonare newsletter