Politică

PNL Cluj cere demisia viceprimarului Șurubaru

Grupul consilierilor locali ai PNL Cluj-Napoca cere demisia viceprimarului municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru pentru incompatibilitate.

„Grupul consilierilor locali ai PNL Cluj-Napoca a luat notă de faptul că, la sfârşitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Cluj a respins cererea domnului Gheorghe Şurubaru, viceprimar ilegitim al municipiului, privind anularea hotărârii ANI prin care a fost declarat incompatibil cu funcţia deţinută din cauza faptului că, în perioada 22 iunie 2010 - 30 mai 2013, a deţinut simultan atât funcţia de viceprimar, cât şi cea de administrator al unei firme comerciale. Totodată, Curtea de Apel Cluj menţine şi acuzaţia de fals în declaraţii a domnului Gheorghe Şurubaru”, se menţionează într-un comunicat transmis luni de PNL Cluj.

Liberalii clujeni cer „intrarea în legalitate a municipalităţii clujene” şi aplicarea legii.


„Domnul Gheorghe Şurubaru trebuie ca măcar în ceasul al 12-lea să dea dovadă de bun simţ şi să-şi depună demisia. Ar fi de dorit ca din respectarea legii să se facă un act de normalitate şi nu un spectacol ieftin ca data trecută când domnul Şurubaru şi-a dat demisia pentru 5 minute, renăscând din spuma votului consilierilor locali ai PDL/UDMR mai alb, mai curat. (...) Domnul Şurubaru trebuie să îşi dea demisia, iar primarul Emil Boc trebuie să-l lase să plece”, se mai arată în comunicat.

abonare newsletter