Politică

PMP şi Forţa Civică lucrează la programul politic al fuziunii

Reprezentanţii Mişcării Populare şi cei ai Forţei Civice lucrează la programul politic comun, pe care îl vor lansa odată cu fuziunea celor două formaţiuni politice.

Mişcarea Populară şi Forţa Civică îşi doresc să realizeze fuziunea cât de repede, astfel că discuţiile vor continua şi în cursul acestei săptămâni, susţin liderii PMP. Vicepreşedintele Mişcării Populare, Adrian Papahagi, subliniază că principiile politice ale fuziunii „sunt clare: responsabilitate, investiţie, capitalism, curaj“.

„Este un program de dreapta, cu o componentă creştin democrată puternică. Vrem să facem această fuziune cât de repede, în cursul acestei săptămâni vor fi discuţii. În ceea ce îl priveşte pe Cristi Preda, este un eminent profesor de ştiinţe politice, un om de gândire, alături de el redactăm acest program Mă bucur că şi-a asumat ieşirea dintr-un partid care îl suspendase“, a declarat Papahagi.  


Vă reamintim, europarlamentarul Cristian Preda a anunţat, vineri, că nu se va mai întoarce în PDL după expirarea perioadei de suspendare, ci se va alătura de pe acum noii alianţe Forţa Civică - Partidul Mişcarea Populară. El a mai precizat că are în lucru două proiecte politice importante. Primul este să participe la „apropierea, fuziunea, contopirea" celor două partide - Forţa Civică şi Mişcarea Populară. Cel de-al doilea proiect politic la care se alătură este „candidatura prezidenţială a lui Mihai Răzvan Ungureanu”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter