Politică

Aurelia Cristea vrea un sediu decent pentru Casa Municipală de Cultură din Cluj-Napoca

Deputatul PSD de Cluj Aurelia Cristea solicită Primăriei Cluj-Napoca să găsească o soluţie decentă pentru desfăşurarea activităţilor Casei Municipale de Cultură, al cărei sediu a fost retrocedat în anul 2012 Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor din Cluj-Napoca.

„Angajaţii Casei Municipale de Cultură se înghesuie în continuare pe câteva zeci de metri pătraţi din Casa de Cultură a Studenţilor, în timp ce Primăria prelungeşte fără evaluare contracte de închiriere ale unor spaţii din zona centrală cu organizaţii care nu au activităţi de ani de zile. Cred că se impune o minimă evaluare a impactului proiectelor derulate de aceste organizaţii, care ţin ocupate spaţii de ani de zile în inima oraşului. Îl rog pe domnul Emil Boc, care a reuşit să administreze atât de bine alte probleme din Cluj, să dovedească şi în acest caz că este un bun manager al resurselor publice ale oraşului”, a declarat Aurelia Cristea.

Deputatul clujean a mai arătat că este dezamăgită de lipsa de interes arătată de administraţia locală în ceea ce priveşte asigurarea unor condiţii decente de desfăşurare a activităţilor.

abonare newsletter