Politică

Președintele FMP: Emil Boc a fost un foarte bun premier şi ar putea fi un bun preşedinte

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda, a declarat sâmbătă că, probabil, partidele de dreapta își vor desemna un candidat comun la prezidențiale după alegerile europarlamentare de anul viitor.

"Emil Boc a fost un foarte bun premier și ar putea fi un bun președinte, dar acum partidul trebuie să se concentreze pe alegerile europarlamentare. Probabil dreapta își va desemna un candidat la prezidențiale comun după europarlamentarele de anul viitor. Personal, cred că este prematur să se vorbească de un candidat comun pentru toate partidele de dreapta la prezidențiale pentru că nu s-au așezat suficient lucrurile. PMP este abia la început. Când spun dreapta, nu mă refer la PNL care prin colaborarea cu PSD, cu siguranță, s-a plasat în zona de stânga și prin politicile pe care le-a promovat", a declarat Marian Preda, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă îl va susține la prezidențiale pe Emil Boc, el a răspuns că actualul primar al Clujului este un garant pentru faptul că România ar merge într-o direcție corectă și ar promova reforme care să își dovedească roadele în timp.


Președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda, a participat la ședința Consiliului Național al PMP unde a transmis un mesaj de susținere.

"Am transmis un mesaj de încredere pe care să îl transmită în teritoriu, pentru că PMP este singura alternativă credibilă de dreapta la guvernarea care afundă România într-un dezastru generalizat. Dorim să dovedim că PMP nu este doar proiectul lansat de președintele Traian Băsescu, nu este doar continuatorul reformei pe care președintele și premierul Emil Boc au încercat să o implementeze în România, ci este și un partid puternic format din structuri puternice", a susținut Preda, citat de Agerpres.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter