Politică

Băsescu, despre Brigitte Bardot: Era foarte frumoasă în timpul regilor Franţei

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, într-o emisiune TV cum comentează atacurile lui Brigitte Bardot la adresa sa pe tema câinilor maidanezi, el răspunzând: "Cred că e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasă în timpul regilor Franţei".

Preşedintele a adăugat că văzut-o pe Bardot o singură dată, pe când el era primar al Capitalei, şi că i-a lăsat o impresie bună.

Actriţa franceză Brigitte Bardot a denunţat, în septembrie, "politica dictatorială a preşedintelui Traian Băsescu", catalogându-l "un tiran care nu se gândeşte decât să ucidă", după ce Parlamentul României a adoptat legea care permite eutanasierea câinilor maidanezi.


"Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceauşescu!", a declarat Bardot într-un interviu acordat Agenţiei France-Presse, reamintind că, "în anul 2000, Traian Băsescu a contribuit la eşecul programului de sterilizare a câinilor din Bucureşti".

Bardot i-a scris preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cerându-i să intervină pentru blocarea eutanasierii câinilor comunitari în România şi acuzându-l pe preşedintele Traian Băsescu că este responsabil de pericolul reprezentat de maidanezi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter