Politică

SUBIECTIV: De ce nu citiți aici despre un nou plagiat al lui Victor Ponta?

Pentru că cel al cărui comunicat ar trebui să-l citiți crede că cititorii din Cluj-Napoca și din județul Cluj nu sunt suficient de importanți.

Adrian Papahagi, vicepreședintele nou înființatului Partid Mișcarea Populară, afirmă că ar fi descoperit un nou plagiat a premierului Victor Ponta. Și a trimis, afirmă el, un comunicat presei. Corect. A trimis. Dar numai presei naționale. Presa locală pare a nu conta pentru domnia sa. Deși e clujean, atât prin naștere, cât și prin carieră, și, mai nou, prin ambițiile politice, Adrian Papahagi vă ignoră tocmai pe voi, cititorii de presă din județul unde (presupunem) va candida. Asta deși, pe Facebook, ne informează că va intra în direct la Realitatea TV și la Nașul, ambele televiziuni naționale de „mare anvergură”.

Pentru a-l ajuta să reintre în contact cu lumea, îi furnizăm aici coordonatele noastre de contact, poate, data viitoare, se va osteni și îi va informa și pe cititorii noștri, cei care, la o adică, ar trebui să-l voteze (sau nu) în, sperăm noi, lunga sa carieră politică.


redactia@monitorulcj.ro
fax. 0264/59.77.03

PS. Sau, poate, dl. Papahagi nu știe că există și Monitorul de Cluj. E drept, asta e din vina noastră, nu avem decât 15 ani de apariție pe tonetele de presă din Cluj. Prea puțin pentru un cercetător obișnuit să se aplece asupra unor scrieri din prima jumătate a mileniului trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter