Politică

Remus Lăpuşan: Traian Băsescu nu este în măsură să critice USL pentru situaţia autostrăzilor

Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj, este de consideră că preşedintele Traian Băsescu "nu este în măsură să critice USL pentru situaţia autostrăzilor din ţara noastră”, având în vedere că în perioada când era ministru al Transporturilor "a blocat construcţia lor pe motiv că România nu are nevoie de aşa ceva".

"Nu ne amintim de vreo ieşire similară a preşedintelui la adresa guvernului Boc, deşi performanţa acestuia din urmă a fost de doar 40 de kilometri de autostradă. Guvernele PDL pe care le-a păstorit în mandatele sale de preşedinte au reuşit mai mult să distrugă decât să vină cu soluţii pentru România", susţine Remus Lăpuşan, joi, într-un comunicat de presă.

În opinia sa, preşedintele Băsescu "nu se simte deloc confortabil cu faptul că guvernul USL a reuşit să stabilizeze economia, să tripleze gradul de absorbţie a fondurilor europene, să reducă TVA la pâine şi să introducă mai multă echitate la nivel social şi în acest context caută tot felul de motive să critice, neînţelegând că în ultimii ani a făcut doar rău României şi că vremea sa a trecut"

Ultimele Stiri
abonare newsletter