Politică

BOMBA SEXY a Mişcării Populare a fost decorată în trecut de preşedintele Băsescu

Andreea Costaciuc, ofiţer de presă la Mişcarea Populară a lui Traian Băsescu, este fost consilier în Administraţia Prezidenţială.

Andreea Costaciuc, ofiţer de presă la Mişcarea Populară a lui Traian Băsescu, este fost consilier în Administraţia Prezidenţială (Sursa foto: rtv.net)) Andreea Costaciuc, ofiţer de presă la Mişcarea Populară a lui Traian Băsescu, este fost consilier în Administraţia Prezidenţială (Sursa foto: rtv.net))

Constaciuc era responsabilă de evaluarea impactului acţiunilor preşedintelui în mass-media şi se pare că s-a descurcat atât de bine, încât a fost şi decorată de preşedintele Băsescu.

La nici doi ani de la angajare, Andreea Costaciuc a fost decorată cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler de nimeni altul decât președintele Traian Băsescu, potrivit rtv.net.


Andreea Costaciuc a plecat de la Preşedinţie şi, pentru scurt timp, a încercat o carieră în televiziune. Domnişoara Costaciuc este fiica patroanei clubului Barletto din Capitală, local închis de Garda Financiară.


 


 

 

abonare newsletter