Politică

Traian Băsescu, motanul și mesajul “cu pisicutzu”

Preşedintele Traian Băsescu apare, în fotografii publicate pe un site de socializare, ţinând în braţe o pisică, iar una din imagini e însoţită de mesajul “cu pisicutzu”. Fotografia a stârnit comentarii şi trimiteri la apelativul “pisicuţ” pe care şeful statului l-a folosit referitor la Victor Ponta.

Traian Basescu apare pe o retea de socializare in fotografii cu un motan, sursa foto: facebook Traian Basescu apare pe o retea de socializare in fotografii cu un motan, sursa foto: facebook

Preşedintele Traian Băsescu apare, duminică, pe pagina oficială a susţinătorilor săi de pe Facebook, ţinând în braţe şi mângâind o pisică albă, iar una dintre imagini este însoţită de mesajul “cu pisicutzu”. Potrivit Mediafax, mesajul şi fotografiile i-au făcut pe mulţi dintre susţinătorii lui Traian Băsescu de pe această pagină să posteze mesaje în care întreabă cum se numeşte pisicuţul. “Cum îl cheamă? Ponta?”, “l-a prins pe Felix...motanul” sau “Felix Motanul” sunt câteva dintre mesajele postate de diferiţi internauţi la cele două fotografii.

Comentariile fac trimitere la apelativul “pisicuţ” pe care şeful statului l-a folosit în 2012 într-o descriere a lui Victor Ponta, dar şi la numele de cod “Felix” pe care l-ar fi avut Dan Voiculscu ca posibil colaborator al Securităţii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter