Politică

Radu Sârbu: În timpul Guvernului Vasile s-au făcut reformele determinante în relansarea economiei

Radu Sârbu, fostul lider ţărănist, a declarat, miercuri, că în perioada guvernului condus de Radu Vasile s-au făcut reformele determinante pentru relansarea economiei României, începând cu anul 2000, conform Mediafax.ro.

El a declarat că reformele nepopulare făcute în timpul mandatului de premier al lui Radu Vasile au avut consecinţe pe care le-a plătit şi acesta, dar şi PNŢCD.

"Sunt în măsură să afirm, cu toată răspunderea, că în perioada Guvernului Radu Vasile s-au făcut reformele determinante pentru relansarea economiei României, începând cu anul 2000 până la criza din 2008. În ciuda aparenţelor, mandatul de prim-ministru şi guvernul condus de Radu Vasile au binemeritat faţă de ţară mai mult decât oricare altă guvernare, tocmai pentru că au realizat nişte reforme nepopulare, pentru că erau foarte întârziate şi costisitoare din punct de vedere economic şi social. Consecinţele politice le-a plătit nu numai Radu Vasile, ci şi PNŢCD, al cărui lider a fost şi care l-a susţinut în demersurile sale pentru reformarea economiei româneşti", a spus Sârbu.

Etichete: radu vasile
Ultimele Stiri
abonare newsletter