Politică

Boc la startul unui raliu: Mai bine s-ar fi găsit Ponta aici copilot, decât pilot la Palatul Victoria

<p><strong>Fostul premier Emil Boc a declarat, joi seară, la Cluj-Napoca, la startul unui raliu, că premierul Victor Ponta s-ar fi aflat mai bine la manifestarea sportivă în postura de copilot, decât în cea de pilot la Palatul Victoria. </strong></p>

 


Emil Boc a dat, joi seară, startul festiv în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca la Autoworld Transilvania Rally 2013 şi a declarat, glumind, că ar prefera ca un coechipier al lui Ponta să nu câştige raliul, "ca să îl aducă înapoi în maşină şi să lase guvernarea".

"Autoworld Transilvania Rally 2013 este un eveniment special pentru Cluj, ne bucurăm că de aici se dă startul raliului, sper ca şi de această dată clujenii noştri să câştige. Sper ca echipajul pe care l-am prezentat să fie printre câştigători. De asemenea, coechipierul lui Victor Ponta sper să se găsească pe un loc fruntaş, să nu îi ducă lipsa, sau mai bine, dacă mă gândesc cu simţul umorului, să nu câştige ca să îl aducă înapoi pe Ponta în maşină şi să lase guvernarea. Sper că toată lumea are simţul umorului şi sunt convins că vor fi câteva zile frumoase pentru pasionaţii de acest sport. Glumind, v-am spus că mai bine s-ar fi găsit aici copilot Victor Ponta, decât pilot la Palatul Victoria, poate i-ar fi stat mai bine aici. Dar, evident, avem simţul umorului şi respectăm pasiunea fiecăruia" a spus Boc.


La raliu participă 54 de echipaje din ţară şi străinătate, printre acestea numărându-se şi cel care îl are drept pilot pe Edwin Keleti, fostul coechipier al lui Victor Ponta.

În ultimii ani, Victor Ponta a concurat la mai multe raliuri din ţară, din poziţia de copilot, dar şi din cea de pilot.


În septembrie 2011, Ponta a participat, din poziţia de copilot, la Campionatul Naţional de Raliuri, anunţând atunci că este ultimul an în care ia parte la astfel de competiţii, motivând că 2012 este an electoral şi nu va mai avea suficient timp liber.

Ultimele Stiri
abonare newsletter