Politică

Se strâng semnături pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, la Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/20/cort populari.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />La Cluj, într-o săptămână, aproximativ 500 de persoane au semnat pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară. Campania de strângere de semnături se desfăşoară în patru locaţii din municipiul Cluj-Napoca. Astfel, au fost amplasate corturi în cartierele Mărăşti, Mănăştur şi în Piaţa Mihai Viteazu. </strong></p>

 


Pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară sunt necesare 25.000 de semnături, la nivel naţional, din minim 20 de judeţe. Cel mai probabil, acesta va fi înfiinţat la începutul toamnei, anunţă reprezentanţii organizaţiei clujene a fundaţiei.

Un feedback pozitiv

Coordonatorul Fundaţiei Mişcarea Populară Cluj, Claudiu Câmpean, precizează că feedback-ul este pozitiv.


„Strângerea de semnături se desfăşoară cu două resurse, cu voluntari şi prin membrii Fundaţiei Mişcarea Populară. În total, în aproximativ o săptămână s-au strâns peste 500 de semnături la Cluj, fiind necesare 25.ooo de semnături, la nivel naţional, din minim 20 de judeţe. Această fundaţie, din care fac parte oameni care nu au făcut neapărat politică până acum, a fost înfiinţată pentru a schimba tot ce se poate schimba în clasa politică românească. Avem nevoie de un partid pentru a putea implementa programele şi politicile Fundaţiei Mişcarea Populară. Până acum, feedback-ul este pozitiv, iar ritmul este alert, oamenii sunt optimişti în privinţa Mişcării Populare. Sperăm ca în cursul verii sau mai degrabă la începutul acestei toamne să începem demersurile pentru înfiinţarea partidului“, a explicat Claudiu Câmpean.

Vocea poporului: „Ne-am săturat de ghiveciul din politică!“

Unii clujeni consideră că înfiinţarea acestui partid, în inima Ardealului, este un lucru benefic, deoarece viitorii membii ai formaţiunii politice sunt oameni tineri, care "îşi doresc să facă ceva, în sfârşit" iar noul partid ar fi "o alternativă la ceea ce avem acum".


 


 

 


„Cine nu a auzit de Mişcarea Populară, cu siguranţă va auzi...În sfârşit apare şi în politica românească ceva răsărit, ca să nu mai avem ghiveciul acesta de politiceni, sunt oameni care îşi doresc să facă ceva, în sfârşit“. (Rodica, pensionară)

 

 

 

 

 

 

 

 

„Este o idee bună, această fundaţie şi mai ales acest partid. Am auzit de ei, sunt tineri, sunt oameni care vor să schimbe ceva, este ceva nou, o alternativă la ceea ce avem acum, la toate partidele politice, până la urmă“. (Cristina, 40 de ani)

Ultimele Stiri
abonare newsletter