Politică

Tișe: USL schimbă regimul politic fără să întrebe poporul!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/20/tise.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />PDL vrea să sesizeze Comisia Europeană  cu privire la “atacul la democrația României  al USL”, prin care se încearcă schimbarea regimului politic. </strong></p>

 


“USL încearcă prin revizuirea Constituției să transforme România într-o republică parlamentară prin faptul că Ponta și Antonescu iau aproape toate atribuțiile președintelui dându-le Parlamentului. Pe de-o parte USL lasă ca președintele țării să fie ales de popor, dar în același timp lipsește de substanță atribuțiile acestuia. Este un gest profund nedemocratic pentru că fără să întrebe poporul schimbă regimul politic în România. Semnalul de alarmă pe care îl trag este acela că, din păcate, USL manifestă cel mai mare dispreț față de români schimbând regimul politic într-un mod nedemocratic. PDL va sesiza Comisia Europeană cu privire la acest atac la democrația României”, a declarat senatorul PDL, Alin Tișe.


Vă reamintim că PDL a părăsit lucrările ședinței de revizuire a Constituției și a anunțat că nu va participa nici la dezbaterile care vor avea loc în toamnă în Parlament.

Ultimele Stiri
abonare newsletter