Politică

CJ Cluj alocă 6.600 lei pentru repararea a două drumuri judeţene

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/12/reparatii drumuri.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Consiliul juteţean (CJ) Cluj a alocat suma de 6.600 de lei pentru lucrările de reparaţii a două drumuri judeţene. Este vorba despre DJ 107L ce leagă localităţile Turda de Petreștii de Jos şi DJ 161 dintre localităţile Gădălin şi Bonțida, potrivit Consiliului Judeţean. </strong></p>

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a semnat miercuri, 12 iunie 2013, dispozițiile de șantier pentru executarea unor lucrări de reparații pe cele două drumuri județe.


Lucrările pe drumul judeţean ce leagă localităţiile Turda de Petreștii de Jos, pentru care CJ Cluj a alocat suma de 4.300 lei, vor consta în reparații curente cu cilindrare, pe o lungime de aproximativ doi km, porțiune care este extrem de distrusă. Aceste lucrări vor asigura o circulație decentă până la demararea lucrărilor de reparații capitale și vor fi executate de către RADJ Cluj.

Cât privește carosabilul ce leagă localităţile Gădălin şi Bonțida, se vor executa lucrări de eliminare a gropilor și de reprofilare a părții carosabile pe o lungime de aproximativ 6 km. Acest tronson de drum va fi reparat de Cross Land Construct SRL. Valoarea acestor lucrări este de 2.300 lei.

abonare newsletter