Politică

Buda: Dragnea, Şova, Uioreanu şi Vuşcan nu cunosc legea exproprierilor

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/11/danielbuda.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, susţine că terenul de la Aeroportul Internaţional Cluj poate fi expropriat în regim de urgenţă, astfel încât lucrările la pistă să nu fie blocate. </strong></p>

Totodată, preşedintele PDL Cluj îi declară „repetenţi“ pe miniştrii Liviu Dragnea şi Dan Şova, dar şi pe prefectul judeţului Cluj, Ioan Vuşcan şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, pentru faptul că nu cunosc legea în privinţa exproprierilor.


„Le recomand să citească Legea nr. 255/ 2010 modificată în 2011 şi 2012, care se referă la exproprierea pentru cauză de utilitate publică. Potrivit acestei legi, în 35 de zile orice teren din România pe care urmează să fie realizate lucrări de utilitate publică, cum sunt şi cele aeroportuare, poate fi eliberat şi pus la dispoziţia autorităţilor. Le voi înainta celor patru o adresă prin care să le descriu procedura exproprierii, există cadru legal, astfel încât lucrările la pista aeroportului să nu fie blocate de exproprieri”, a declarat astăzi, Daniel Buda.

Vă reamintim, la sfârşitul săptămânii trecute, ministrul de Interne, Liviu Dragnea l-a criticat pe reprezentanţii administraţiei locale pentru întârzierea lucrărilor la pista Aeroportului.


 

abonare newsletter