Politică

PDL Cluj îi cere lui Uioreanu DEMISIA: Nici incompetența, nici prostia nu se pot trata la medic

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/10/horia uioreanu1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul consilierilor județeni ai PDL Cluj, Alexandru Coroian, îi solicită demisia de onoare președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu pentru lipsa de interes în ceea ce privește marile proiecte de investiții ale județului Cluj. </strong></p>

 


“Lipsa de interes și tratarea cu superficialitate a tot ceea ce semnifică marile proiecte ale județului Cluj, sunt motivele pentru care vicepremierul Liviu Dragnea, colegul dumneavoastră de Alianță, a fost nevoit să vină la Cluj să verifice personal modul în care înțelegeți, domnule Uioreanu să gestionați treburile administrative. După ce ați tratat cu ignoranță și dispreț demararea procedurilor pentru construcția Spitalului  Regional de Urgență, a venit rândul unui alt mare proiect de infrastructură – respectiv continuarea pistei Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, obiectiv care, datorită iresponsabilități dumneavoastră este, astăzi, în situația de a se executa cu mari întârzieri sau chiar deloc”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Cluj.

“Consider că este inadmisibilă această ignoranță și indiferență, nefiind capabil să dați un răspuns concret la interpelările șefului de la București, privind nerespectarea graficului de expropieri în vederea finalizării lucrărilor de la pistă. Bâlbâiala vicepreședintelui Oleleu și motivele stomatologice invocate de dumneavoastră. domnule Uioreanu, sunt relevante pentru a ne demonstra, încă o dată incapacitatea de a rezolva problemele județului, aspect înțeles inclusiv de, colegul dumneavoastră- vicepremierul Liviu Dragnea.  În aceste condiții, domnule Uioreanu, vă solicit să vă dați demisia de onoare, decât să fiți nevoit să invocați motive medicale. Mai mult de atât, prin această manieră de a vă raporta la problemele județului faceți numai rău Clujului, punând în pericol cel mai important proiect de infrastructură aeriană pentru dezvoltarea și modernizarea județului. Astfel, închideți toate porțile spre Europa și creați cadrul ca toți operatorii marilor companii aeriene să aleagă alte orașe de unde să opereze. Domnul Uiorenu, nu vă mai bateți joc de munca clujenilor și nu uitați faptul că nici incompetența și nici prostia nu se pot trata la medic”, a  mai spus liderul consilierilor judeţeni.



 

Citeşte şi:

Lufthansa a ameninţat autorităţile judeţene că pleacă din Cluj din cauza nesiguranţei pistei


Noua pistă a aeroportului se prăbuşeşte în capul lui Uioreanu

Ultimele Stiri
abonare newsletter