Politică

Cristian Preda vrea să se integreze în Mișcarea Populară, dar se vede revenit în PDL dacă se întoarce Boc

<p><strong>Europarlamentarul PDL Cristian Preda dorește să se integreze în Fundația Mișcarea Populară, dar nu vrea să plece din PDL, informează evz.ro.</strong></p>

Cristian Preda nu crede că suspendarea sa din PDL înseamnă un capăt de drum. Europarlamentarul e convins că în următoarele luni se vor produce mutaţii pe scena politică şi îl acuză pe Vasile Blaga că pune beţe-n roate unificării dreptei.

„Eu cred foarte mult în nevoia de unitate a dreptei. Aici, marele obstacol în calea unei unificări a dreptei poartă un nume. El se numeşte Vasile Blaga. El este cel care spune „nu avem nevoie de asta” şi priveşte foarte dispreţuitor orice tentativă de a consolida PDL cu forţe care sunt evident mai mici decât PDL. Ştiu în PDL oameni care văd altfel lucrurile”, a declarat Cristian Preda pentru evz.ro.

Tot vineri, Preda a declarat, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că suspendarea sa din PDL este de facto o excludere şi că se vede întors în partid numai dacă actuala conducere recunoaşte că a greşit sau dacă vine Emil Boc la şefia PDL.

abonare newsletter