Politică

Tişe strânge SEMNĂTURI pentru CONSTRUCŢIA Spitalului Regional de Urgenţă

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/30/pdl m 8-1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Senatorul clujean PDL, Alin Tişe, a ieşit astăzi în stradă, alături de consilierii judeţeni democrat liberali şi de liderul PDL Cluj, Daniel Buda, să adune semnături pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă. </strong></p>

Parlamentarul speră că prin acest demers guvernul va aloca bani acestui obiectiv. De altfel, Tişe a anunţat demararea acestei campanii încă de la începutul anului.


„Consiliul Judeţean şi Guvernul USL nu au alocat nici un ban pentru construcţia Spitalului Regional de Urgenţă. PDL a demarat această acţiune prin care urmăreşte să adune semnături de la clujeni pentru susţinerea acestui proiect atât de important. Semnăturile adunate vor fi duse personal de către mine, la Senat, la Parlament şi la Guvern, încercând ca prin acest demers să determinăm Guvernul USL să aloce bani pentru a începe construirea acestui Spital Regional de Urgenţă“, a spus Tişe.

El a mai precizat că deja s-au strâns câteva mii de semnături. În municipiul Cluj-Napoca vor fi amplasate şase corturi, urmând ca această campanie să se extindă la nivelul întregului judeţ. „Sunt convins că acest Guvern incompetent nu va putea să ignore voinţa clujenilor de a se construi acest spital la Cluj“, a mai spus Tişe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter