Politică

Remus Lăpuşan îl critică pe Emil Boc pentru că nu introduce transport în comun pentru muncitorii din parcurile industriale

<p style="margin-bottom: 0in"><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/22/remus lapusan usl.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Lăpuşan susţine că transportul spre şi de la locul de muncă al clujenilor angajați la Tetarom I se realizează cu o singură linie, din Piaţa Mihai Viteazu.

„Conform datelor şi cererilor înaintate de către firmele din parc ar fi imperios necesară introducerea altor linii pe relaţia Floreşti, Zorilor şi Mănăştur – Tetarom I. În consecinţă, îi solicităm edilului Emil Boc, ca acum 2 luni, găsirea unor soluţii care să satisfacă cerinţele angajaţilor din Tetarom I, respectiv transport cu autobuzele Ratuc pe relaţia Zorilor – Tetarom I şi Mănăştur – Tetarom I“, spune Lăpuşan.


De asemenea, liderul PSD Cluj subliniază faptul că în anul 2007 terenul aferent Tetarom I a fost extins cu 12 hectare, iar în acelaşi an, Consiliul Judeţean Cluj a început demersurile pentru aprobarea PUZ - ului aferent.

„Aprobarea a fost obţinută în anul 2011. Din păcate POT – ul aferent pe 5 hectare este de 5 %, practic făcând imposibilă valorificarea acestui teren către potenţialii clienţi, care ar putea crea noi locuri de muncă. Cred că este de dorit obţinerea unui nou PUZ cu un POT de minim 50%. Aprobarea acestui PUZ cade în sarcina Primăriei Cluj-Napoca. Vă solicităm domnule. primar Emil Boc să analizaţi posibilitatea ca POT-ul aferent celor 5 hectare să fie reanalizat odată cu aprobarea PUG-ul la nivelul municipiului Cluj-Napoca“, mai spune Lăpuşan.


Liderul PSD Cluj aminteşte şi de finalizarea aportului în natură la capitalul social al societăţii cu terenul de 1,5 hectare, teren aflat în proprietatea Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

abonare newsletter