Politică

Sebastian Lăzăroiu: Posibil să apară un grup parlamentar nou, format din aleşi care să se desprindă de PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/18/04-lazaroiu.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu nu exclude posibilitatea apariţiei în scurt timp a unui grup parlamentar desprins din PDL.

''Posibil să apară un grup parlamentar nou, format din aleşi care să se desprindă de PDL. Nu ştiu câţi sunt şi nici cine face parte. Probabil va fi un nou vehicul politic, dar noi, cei de la Fundaţia Mişcarea Populară, nu avem legătură cu ei. Ştiu că există o astfel de discuţie în PDL'', a spus Sebastian Lăzăroiu, într-o conferinţă de presă.


Acesta s-a aflat sâmbătă la Iaşi pentru lansarea filialei Fundaţiei Mişcarea Populară, eveniment la care au luat parte şi Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Georgeta Condur şi Elenina Nicuţ.

La evenimentul care s-a desfăşurat la Biblioteca Central Universitară au venit aproximativ 100 de persoane, printre acestea fiind şi senatorul PDL Dumitru Oprea şi fostul deputat PDL Marius Spânu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter