Politică

Liberalii clujeni îi cer primarului Emil Boc să termine urgent lucrările de pe Calea Mănăştur

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/17/calea_manastur2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />PNL Cluj-Napoca i-a solicitat primarului Emil Boc să se deplaseze pe Calea Mănăştur pentru a verifica situaţia din zonă şi să intervină pe lângă firma care execută lucrările să le finalizeze mai repede. </strong></p>

“De trei săptămâni pe Calea Mănăştur se lucrează. Încet şi foarte încet. Traficul este strangulat şi jumătate de oraş, dar şi tot Floreştiul stau la coadă şi aşteaptă după cei câţiva muncitori care  se mişcă în reluare”, spun liberalii clujeni.


“Dacă până la începerea lucrărilor, un autoturism sau un mijloc de transport în comun parcurgea distanţa Calea Floreşti – Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară în 5 minute, acum e nevoie de cel puţin 20-25. Coada de maşini se întinde de la semaforul USAMV până la Billa, iar parcurgerea podului Calvaria a devenit un adevărat… calvar”, spune Ioan Bîldea, vicepreşedinte PNL Cluj-Napoca.

Liberalii atrag atenţia asupra faptului că niciun angajat al Primăriei Cluj-Napoca nu s-a sinchisit să verifice ce se întâmplă.


“Lucrările avansează extrem de încet, spre disperarea clujenilor care sunt nevoiţi zilnic să suporte blocajul din trafic, care poate dura zeci de minute. Dacă vrei să ajungi în Centru, la serviciu sau în altă parte a oraşului decât Mănăştur, trebuie acum să pleci mai repede de acasă cu cel puţin o jumătate de oră, pentru că vei petrece mai mult timp în autobuz sau maşină, aşteptând la coadă”, sunt de părere liberalii.

abonare newsletter