Politică

Antonescu lui Ponta: Nu suntem în situaţia să ne dăm ultimatumuri. Ce avea PNL de hotărât a decis azi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/16/ponta-antonescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că el şi liderul PSD Victor Ponta nu sunt în situaţia de a-şi da ultimatumuri, iar "ceea ce avea PNL de hotărât şi de spus (n.r. - în privinţa lui Sorin Roşca Stănescu) a făcut-o astăzi". </strong></p>

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că nu este mulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu şi a arătat că acesta a continuat criticile la adresa PSD, generând astfel cea mai mare criză a USL de la formare, Ponta precizând că, "dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună".


Contactat telefonic de Digi24, liderul PNL, Crin Antonescu, a spus că a făcut tot ce a putut pentru limitarea atacurilor în USL.

"Fac toate eforturile pentru a nu citi o notă ultimativă într-o asemenea declaraţie, pentru că nu suntem în situaţia în care să ne dăm ultimatumuri unul altuia. În al doilea rând, îi spun că ceea ce avea PNL de hotărât şi de spus a făcut-o astăzi. Am luat decizia de a atrage foarte serios atenţia tuturor colegilor noştri asupra prevederilor unui articol din actul constitutiv al USL. Am discutat şi despre afirmaţiile colegului Sorin Roşca Stănescu. Demersul său parlamentar, din punctul nostru de vedere, nu poate fi în niciun fel incriminat", a declarat Crin Antonescu.



Citeşte şi:

Ponta: Cazul Stănescu - cea mai mare criză a USL. Dacă nu se face nimic, nu mai putem merge împreună


Antonescu: Nu vrem ca USL să eşueze cum au eşuat CDR sau alianţa dintre PDL şi PSD


Ultimele Stiri
abonare newsletter