Politică

SONDAJ intern PDL: Emil Boc, mai bine cotat decât Vasile Blaga

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/13/boc blaga.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Răsturnare surprinzătoare de situaţie în PDL. Partidul îşi caută candidat la prezidenţiale, iar cel mai bine cotat în sondajele interne este fostul şef al PDL, Emil Boc. </strong></p>

Sondajul pe care liderii PDL l-au comandat pentru a vedea cum stă partidul în sondaje şi care sunt liderii politici cu cea mai mare notorietate s-a încheiat. Potrivit sondajul intern PDL, citat de România TV, PDL are în prezent 18%.


Pe plan intern, fostul premier şi preşedinte al PDL Emil Boc se află în fruntea listei, bucurându-se de cea mai mare notorietate din PDL. Pe aceeaşi listă mai figurează şi fostul primar al Capitalei Adriean Videanu, fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiţă, dar şi actualul lider al PDL, Vasile Blaga.

De notorietate crescută se bucură şi Elena Udrea, care spunea că şi-ar dori mai degrabă funcţia de prim-ministru şi nu intenţionează să candideze la Preşedinţie.

abonare newsletter